Hellmut Ruck

Hellmut Ruck je renomirana Nemačka kompanija sa sedistem u Neuenburg koju je 1923. godine osnovao Christian F. Ruck. Od samog osnivanja misija kompanije je da su potrebe potrosaca uvek na prvom mestu dok su iskrenost, prirodnost, postenje i spremnost osnovne vrednosti poslovanja.

1998. godine u okviru kompanije je osnovana skola za podologiju, kao jedna od od prvih skola za podologiju u Nemackoj, a danas ona zauzima vodecu poziciju medju centrima za obuku.

U kompaniji Ruck se smatra da su obuke i treninzi veoma bitni u polju podologije i zbog toga obezbedjuju razne radionice i seminare gde se prenose znanja i iskustva. Vesti predavaci i tehnicka podrska doprinose osecaju potpunog koncepta seminara.

2017. godine kompanija je proslavila 90 godina uspesnog rada kada se top menadzmentu pridružuje Simeon Ruck , a te iste godine su predstavljene nove linije proizvoda peclavus® wellness, hand i gentleman.

Danas ova porodicna kompanija vazi za lidera u razvoju, proizvodnji i distribuciji prirodnih proizvoda i resenja za negu stopala i kozmeticku industriju i ponosni je nosilac NaTure sertifikata i sertifikata vegan.

Pedikir centar

Pedikir Centar je posvećen nezi ruku i stopala, sa tradicijom dugom 22 godine. Naš tim je sastavljen od pažljivo biranog stručnog kadra koji svojim dugogodišnjim iskustvom i obrazovanjem, koje iz godine u godinu nadograđuje, nastoji da Pedikir Centar održi u samom vrhu kada su estetski tretmani u pitanju, a posebno medicinski pedikir.

Kao vodeći salon u Beogradu, posedujemo najsavremenije preparate i aparate iz oblasti podologije, kozmetike, estetike i nege. Redovan smo posetilac evropskih sajmova, i tako smo uvek u koraku sa svetskim trendovima i najnovijim znanjima iz oblasti estetskog i medicinskog manikira i pedikira, te konstantno obogaćujemo ponudu i usavršavamo kvalitet usluga.

Pedikir Centar je između ostalog poseban i po tome što je jedan od retkih salona u Srbiji koji poseduje autoklav sterilizaciju, koja garantuje stoprocentnu sterilizaciju svakog instrumenta.

Poznati smo po tome da smo maksimalno posvećeni pružanju visoko stručne usluge uz individualni pristup svakom klijentu. Našim iskustvom i znanjem za dobrobit Vaših ruku i stopala!

Pedikir Centar posluje u okviru firme D 06 doo iz Beograda.

Generalni zastupnik za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu goru

Hellmut Ruck je renomirana Nemacka kompanija sa sedistem u Neuenburg.

Danas ova porodicna kompanija vazi za lidera u razvoju, proizvodnji i distribuciji prirodnih proizvoda i resenja za negu stopala i kozmeticku industriju i ponosni je nosilac NaTure sertifikata i sertifikata vegan.

Pedikir Centar je posvecen nezi ruku i stopala, sa tradicijom dugom 22 godine.

Kao vodeći salon u Beogradu, posedujemo najsavremenije preparate i aparate iz oblasti podologije, kozmetike, estetike i nege.

Pedikir Centar posluje u okviru kompanije D 06 doo koja je generalni zastupnik za Ruck kozmetiku na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.